Asistență Juridică

Cabinet de avocat

Abordarea profesionistă a serviciilor juridice

FREE CONSULTATION

Domeniile noastre de practică

Drept administrativ 

Oferim asistență și reprezentare juridică societăţilor comerciale şi persoanelor fizice în ceea ce priveste relația acestora cu organele administrative. Oferim reprezentare juridică în faţa instanţei de contencios administrativ. 

Află mai multe

Drept imobiliar

Indiferent dacă cumpărați sau vindeți imobile rezidențiale sau comerciale, sau sunteți implicați în alte tranzacții imobiliare, este important să discutați cu un avocat care vă poate proteja interesele. 

Află mai multe

Dreptul urbanismului

Oferim asistență juridică în fața autorităților publice locale pentru avizarea documentațiilor de urbanism: PUZ și PUD, certificat de urbanism, autorizație de construire/desființare.

Află mai multe

Restructurare și Insolvență

Compania dvs. se confruntă cu dificultăți financiare? Echipa noastră de avocați are experiența necesară pentru a vă oferi cele mai bune servicii în domeniul insolvenței.

Află mai multe

Achiziții publice

Legea achizițiilor este un domeniu complicat. Nerespectarea procedurilor de achiziție publică poate cauza probleme atât pentru autoritatea contractantă, cât și pentru ofertant.

Află mai multe

Dreptul muncii

Fie că este vorba de concedieri sau de conflicte la locul de muncă, aveți nevoie de un avocat de încredere. Oferim asistență juridică atât pentru angajați, cât și pentru angajatori.

Află mai multe

Drept comercial

Avocații noștri oferă asistență juridică către antreprenori, oameni de afaceri, acționari, investitori și alte părți interesate în mai multe fațete ale eforturilor lor comerciale.

Află mai multe

Drept penal

Când viața și libertatea ta sunt amenințate, trebuie să angajezi un avocat potrivit. Vă ascultăm și nu vă judecam în cazul în care ați fost acuzat de o infracțiune.

Află mai multe

Adresa

Bd. Națiunile Unite Nr. 6

Bl. 105, Sc. A, Et. 2, Ap. 5, Sector 5

Contact

021 794 90 27

0745 140 792

[email protected]

Program

Luni-Vineri: 9:00 - 17:00pm

Sambata & Duminica: Inchis