Asistență Juridică

Cabinet de avocat

Excelență în avocatură

FREE CONSULTATION

Suntem o echipă de avocați cu o experiență profesională de peste 15 ani, cu o acoperire largă a domeniilor de practică care au atins un grad ridicat de recunoaștere și realizare profesională. Avocații noștri sunt practicieni în insolvență agreaţi de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. 

De ce noi?

Lumea se schimbă mai repede ca niciodată. Ai nevoie de un avocat cu o experientă dovedită. Echipa noastră urmărește excelența prin anticiparea nevoilor clienților săi și prin soluții inovatoare. Avocații noștri au acces la resursele și sprijinul de care au nevoie pentru a oferi reprezentări de top.

Margareta Duțu 

Avocat

Margareta Duțu are o experiență de 16 ani în reprezentarea și acordarea asistenței juridice în variate litigii de drept civil precum și în litigii de dreptul muncii și de contencios administrativ.

De asemenea, are o vastă experienţă profesională, fiind specializată în acordarea asistenței și reprezentării juridice în procedurile de achiziție publică.

A asigurat cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru autoritățile publice locale precum și pentru companii și persoane fizice.

Margareta este și practician in insolvență agreat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Este absolventă a Universității Hyperion - Facultatea de Drept (2002), membru al Baroului București (2006) și absolventă al unui master în dreptul afacerilor. Este vorbitoare de limba engleză.

Arii de practică: Achiziții publice, Procedura insolvenței, Contencios Administrativ, Drept civil, Dreptul muncii, Dreptul urbanismului, Drept imobiliar.

Sorin Dobrovici

Avocat

Sorin Dobrovici are o experiență de 15 ani în consultanță juridică și în domeniul litigiilor fiind și practician în insolvență agreat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

A asigurat cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru mai multe companii și autorități ale administrației publice locale printre care și Consiliul General al Municipiului București.

Este de asemenea, specializat în dreptul urbanismului oferind reprezentare în fața autorităților publice locale in vederea eliberarii de documente cât și în litigiile referitoare la suspendarea sau anularea unor autorizații de construire sau desfiintare, planuri urbanistice zonale, etc.

Este absolvent al Universității Romano-Americană - Facultatea de Drept (2002), membru al Baroului Bucuresti (2007) și absolvent al unui master în dreptul afacerilor. Sorin este vorbitor al limbilor engleză, franceza și are cunoștințe de bază ale limbii germane.

Arii de practică: Dreptul urbanismului, Procedura insolvenței, Contencios Administrativ, Drept civil, Drept penal, Drept comercial.

Sebastian Călin

Manager juridic

Sebastian Călin are o experiență de 15 ani în consultanță juridică.

Este absolvent al Universității Creștine Dimitrie Cantemir – Facultatea de Științe Juridice și Administrative (2005). Sebastian este vorbitor de limba engleză.

Arii de practică: Administrație și Management Public, Contencios Administrativ, Drept civil, Dreptul urbanismului, Drept imobiliar.

Alexandru Duțu

Avocat

Alexandru Duțu are o experiență de 3 ani în consultanță juridică și în domeniul litigiilor. Este absolvent al Universitatii Bucuresti - Facultatea de Drept (2019) iar din august 2019 este membru al Baroului București.

Alexandru este vorbitor de limba engleză.

Arii de practică: Contencios Administrativ, Drept civil si Drept comercial.

Adresa

Bd. Națiunile Unite Nr. 6

Bl. 105, Sc. A, Et. 2, Ap. 5, Sector 5

Contact

021 794 90 27

0745 140 792

[email protected]

Program

Luni-Vineri: 9:00 - 17:00pm

Sambata & Duminica: Inchis