Asistență Juridică

Cabinet de avocat

Excelență în avocatură

FREE CONSULTATION

Suntem o echipă de avocați cu o experiență profesională de peste 19 ani, cu o acoperire largă a domeniilor de practică care au atins un grad ridicat de recunoaștere și realizare profesională. Avocații noștri sunt practicieni în insolvență agreaţi de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. 

De ce noi?

Lumea se schimbă mai repede ca niciodată. Ai nevoie de un avocat cu o experientă dovedită. Echipa noastră urmărește excelența prin anticiparea nevoilor clienților săi și prin soluții inovatoare. Avocații noștri au acces la resursele și sprijinul de care au nevoie pentru a oferi reprezentări de top.

Margareta Duțu 

Avocat

Margareta Duțu are o experiență de 16 ani în reprezentarea și acordarea asistenței juridice în variate litigii de drept civil precum și în litigii de dreptul muncii și de contencios administrativ.

De asemenea, are o vastă experienţă profesională, fiind specializată în acordarea asistenței și reprezentării juridice în procedurile de achiziție publică. A asigurat cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru autoritățile publice locale precum și pentru companii și persoane fizice.

Margareta este și practician in insolvență agreat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Este absolventă a Universității Hyperion - Facultatea de Drept (2002), membru al Baroului București (2006) și absolventă a unui master în dreptul afacerilor. Este vorbitoare de limba engleză.

Arii de practică: Achiziții publice, Procedura insolvenței, Contencios Administrativ, Drept civil, Dreptul muncii, Dreptul urbanismului, Drept imobiliar.

Carmen Drăjneanu

Avocat

Carmen Drăjneanu are o experiență de 19 ani în consultanță juridică și în domeniul litigiilor.

A asigurat cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru companii și persoane fizice.

Asigură cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru mai multe autorități publice locale precum Primăria Popești-Leordeni, Primăria Cernica și Consiliul General al Municipiului București.

Este specializată în drept civil, contecios administrativ și fiscal, fond funciar, drept imobiliar, drept comercial și penal.

Este absolventă a Universității Titu Maiorescu - Facultatea de Drept (2000) și membru al Baroului Bucuresti (2002). 

Este absolventă a unui master in Dreptul Penal al Afacerilor.

Carmen Drăjneanu este vorbitoare a limbilor engleză și franceza.

Arii de practică: Dreptul urbanismului, Drept civil, Contencios Administrativ si Fiscal, Drept penal, Drept comercial, Drept imobiliar.

Silviu Dumitrache

Avocat

Silviu Dumitrache are o experiență de 19 ani în consultanță juridică și în domeniul litigiilor.

A asigurat cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru companii și persoane fizice.

Asigură cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru mai multe autorități publice locale precum Primăria Popești-Leordeni, Primăria Cernica.

Este specializat în drept civil, contecios administrativ și fiscal, dreptul familiei, drept comercial și penal.

Este absolvent al Universitătii Creștine Dimitrie Cantemir - Facultatea de Științe Juridice și Administrative (2000) și membru al Baroului Bucuresti (2002). Este absolvent al unui master in Dreptul Afacerilor. Silviu Dumitrache este vorbitor de limba engleză.

Arii de practică: Drept civil, Contencios Administrativ si Fiscal, Drept penal, Drept comercial, Dreptul familiei.

Alexandru Duțu

Avocat

Alexandru Duțu are o experiență de 3 ani în consultanță juridică și în domeniul litigiilor. Este absolvent al Universitatii Bucuresti - Facultatea de Drept (2019) iar din august 2019 este membru al Baroului București.

Alexandru este vorbitor de limba engleză.

Arii de practică: Contencios Administrativ, Drept civil si Drept comercial.

Sebastian Călin

Manager juridic

Sebastian Călin are o experiență de 15 ani în consultanță juridică.

Este absolvent al Universității Creștine Dimitrie Cantemir – Facultatea de Științe Juridice și Administrative (2005). Sebastian este vorbitor de limba engleză.

Arii de practică: Administrație și Management Public, Contencios Administrativ, Drept civil, Dreptul urbanismului, Drept imobiliar.

Adresa

Bd. Națiunile Unite Nr. 6

Bl. 105, Sc. A, Et. 2, Ap. 5, Sector 5

Contact

021 794 90 27

0745 140 792

[email protected]

Program

Luni-Vineri: 9:00 - 17:00pm

Sambata & Duminica: Inchis